Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3290
Назва: | Розробка цеху з виробництва ковбас з використанням інноваційних технологій в м. Шостка |
Інші назви: | Разработка цеха по производству колбас с использованием инновационных технологий в г. Шостка Development workshop for the production of sausages using innovative technologies in the city Shostka |
Автори: | Шалда, Іван Сергійович Шалда, Иван Сергеевич Shalda, I. |
Ключові слова: | м'ясо ковбасні вироби термічна обробка мясо колбасные изделия термическая обработка meat sausages heat treatment |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Н. В. Божко |
Короткий огляд (реферат): | В проекті проаналізовано стан м'ясної промисловості, описані інноваційні технології м'ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників, наведені заходи з охорони праці, техніки безпеки , протипожежної профілактики та охорони навколишнього середовища,розраховано економічну ефективність виробництва. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих, приведенные мероприятия по охране труда, техники безопасности, противопожарной профилактики и охраны окружающей среды, рассчитано экономическую эффективность производства. |
Опис: | The project analyzed the meat industry, describes the innovative technology of meat production detail the technological scheme of production and made a calculation of raw materials, auxiliary materials and finished products; chosen as equipment for effective work shops, by production area and the calculation of industrial workers, are measures on health, safety, fire prevention and environmental protection, calculated economic efficiency. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3290 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Специалист_мясо.pdf Restricted Access | 53,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.