Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3358
Назва: Актуальні проблеми при переробці маслянки
Інші назви: Актуальные проблемы при переработке пахты
Current problems in the processing of buttermilk
Автори: Хоменко, Яна Вікторівна
Хоменко, Яна Викторовна
Khomenko, Yana V.
Ключові слова: маслянка
вторинна молочна сировина
молочнокислі стрептококи
пахта
вторичное молочное сырье
молочнокислые стрептококки
buttermilk
secondary raw milk
lactic streptococci
Дата публікації: 2014
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Короткий огляд (реферат): В курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні показники молочних продуктів до складу яких вводиться маслянка. В курсовой работе были проработаны такие вопросы, как: показатели качества пахты; возможности использования пахты в производстве молочных продуктов функционального назначения; влияние пахты на физико-химические, органолептические и микробиологические показатели молочных продуктов в состав которых вводится пахта.
Опис: In the course of this work have been worked out issues such as quality indicators of buttermilk; possibility of use in the production of buttermilk dairy functionality; buttermilk influence on the physico-chemical, organoleptic and microbiological parameters of dairy products whose composition is introduced buttermilk.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3358
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АПТГ_мол.pdf
  Restricted Access
597,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.