Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3503
Title: | Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів |
Other Titles: | Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий Improving the technology of gluten-free baked goods |
Authors: | Лобачова, Надія Леонідівна Лобачёва, Надежда Леонидовна Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
Keywords: | целіакія безглютенове борошно трансглютаміназа целиакия безглютеновая мука трансглютаминаза celiac disease non-gluten flour transglutaminase |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с. |
Abstract: | У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков. |
Description: | In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503 |
Appears in Collections: | Монографії, розділи монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
215-Монографія Лобачова.pdf | 5,38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.