Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3503
Title: Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів
Other Titles: Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий
Improving the technology of gluten-free baked goods
Authors: Лобачова, Надія Леонідівна
Лобачёва, Надежда Леонидовна
Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
Keywords: целіакія
безглютенове борошно
трансглютаміназа
целиакия
безглютеновая мука
трансглютаминаза
celiac disease
non-gluten flour
transglutaminase
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с.
Abstract: У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков.
Description: In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503
Appears in Collections:Монографії, розділи монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
215-Монографія Лобачова.pdf5,38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.