Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3503
Назва: | Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Усовершенствование технологии безглютеновых хлебобулочных изделий Improving the technology of gluten-free baked goods |
Автори: | Лобачова, Надія Леонідівна Лобачёва, Надежда Леонидовна Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
Ключові слова: | целіакія безглютенове борошно трансглютаміназа целиакия безглютеновая мука трансглютаминаза celiac disease non-gluten flour transglutaminase |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Лобачова Н. Л. Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів : монографія [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова. - Суми : СНАУ, 2015. – 211 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії висвітлені інноваційні технології безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютамінази для хворих з порушеним обміном білкових речовин. Обґрунтовано доцільність сумісного застосування борошняних сумішей, трансглютамінази та колагенвмісних білків. В монографии раскрыты инновационные технологии безглютеновых хлебобулочных изделий с использованием колагенсодержащих белков и трансглютаминазы для больных с нарушенным обменом белковых веществ. Обоснована целесообразность совместного применения мучных смесей, трансглютаминазы и колагенсодержащих белков. |
Опис: | In the monograph discloses the innovative technology of gluten-free bakery products with collagen proteins and transglutaminase in patients with impaired exchange of proteins. The expediency of joint application of flour mixtures, transglutaminase and collagen proteins. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3503 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
215-Монографія Лобачова.pdf | 5,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.