Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3832
Назва: Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини
Інші назви: Исследование физико-химических показателей качества свинины
The study of physical and chemical indicators of quality of pork
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Цигура, Виктория Викторовна
Tsyhura, ViktoriiaVictorovna
Ключові слова: свинина
незамінні амінокислоти
повноцінний білок
свинина
незаменимые аминокислоты
полноценный белок
pork
essential amino acids
protein complete
Дата публікації: 2015
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Дослідження фізико-хімічних показників якості свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VIIІ Всеукр. наук.- практ. конф. молодих учених та студентів з міжнародною участю,( м. Одеса, 10-11 листопада 2015 р.). – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 249.
Короткий огляд (реферат): Рівень повноцінності свинини залежить від годівлі тварин. Визначено фізико-хімічні показники найдовшого м’яза спини. Уровень полноценности свинины зависит от кормления животных. Определены физико-химические показатели длиннейшей мышцы спины.
Опис: Level pork usefulness depends on animal feed. Defined physical and chemical properties of the longest back muscle.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3832
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.