Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5092
Title: Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу
Other Titles: Усовершенствование технологии сдобных изделий и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки
Improvement of the technology of soft products and the project of a cafe-confectionery for 75 places with a confectionery shop with the capacity of 5000 products per day
Authors: Лебедь, Марина Євгеніївна
Лебедь, Марина Евгеньевна
Lebed, Maryna Evgeniivna
Keywords: здобні вироби
тісто
кафе
сдобные изделия
тесто
кафе
rich wares
dough
cafe
Issue Date: 2017
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильман
Abstract: Удосконалення технології здобних виробів. Розробка рецептури булочки з дріжджового тіста зніженої калорійності для раціонального харчування з використанням сирно-картопляної маси та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу. Совершенствование технологии сдобных изделий. Разработка рецептуры булочки из дрожжевого теста изнеженной калорийности для рационального питания с использованием творожно-картофельной массы и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки.
Description: Improving the technology of consumer products. Creation of a recipes of reduced calorie yeast dough biscuits for a healthy diet using cheese and potato mass, and a cafe-confectionery project of 75 places with a confectionery shop with a capacity of 5000 pieces per day.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5092
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДИПЛОМ_ЛЕБЕДЬ.pdf8,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.