Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5092
Назва: | Удосконалення технології здобних виробів та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу |
Інші назви: | Усовершенствование технологии сдобных изделий и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки Improvement of the technology of soft products and the project of a cafe-confectionery for 75 places with a confectionery shop with the capacity of 5000 products per day |
Автори: | Лебедь, Марина Євгеніївна Лебедь, Марина Евгеньевна Lebed, Maryna Evgeniivna |
Ключові слова: | здобні вироби тісто кафе сдобные изделия тесто кафе rich wares dough cafe |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильман |
Короткий огляд (реферат): | Удосконалення технології здобних виробів. Розробка рецептури булочки з дріжджового тіста зніженої калорійності для раціонального харчування з використанням сирно-картопляної маси та проект кафе-кондитерської на 75 місць з кондитерським цехом потужністю 5000 виробів на добу. Совершенствование технологии сдобных изделий. Разработка рецептуры булочки из дрожжевого теста изнеженной калорийности для рационального питания с использованием творожно-картофельной массы и проект кафе-кондитерской на 75 мест с кондитерским цехом мощностью 5000 изделий в сутки. |
Опис: | Improving the technology of consumer products. Creation of a recipes of reduced calorie yeast dough biscuits for a healthy diet using cheese and potato mass, and a cafe-confectionery project of 75 places with a confectionery shop with a capacity of 5000 pieces per day. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5092 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДИПЛОМ_ЛЕБЕДЬ.pdf Restricted Access | 8,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.