Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5097
Назва: Технологія виробництва сирів твердих та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва сирів твердих)
Інші назви: Технология производства сыров твердых и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству сыров твердых)
Technology of cheese production and technical re-equipment of PJSC "Pyryatynsky cheese factory" (cheese production shop)
Автори: Клименко, Наталія Юріївна
Клименко, Наталья Юрьевна
Klimenko, Natalia Yuriivna
Ключові слова: сир твердий
самопресування
друге нагрівання
сыр
самопрессование
второе нагревание
сheese is hard
self-pressing
second heating
Дата публікації: 2017
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко
Короткий огляд (реферат): Метою дипломного проекту є вивчення технології виробництва твердих сирів та проект технічного переоснащення цеху твердих сирів. В проекті проаналізовано стан молочної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності підприємства. Целью дипломного проекта является изучение технологии производства твердых сыров и проект технического перевооружения цеха твердых сыров. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности предприятия.
Опис: The purpose of the diploma project is to study the technology of production of hard cheeses and the project of technical re-equipment of the shop of hard cheeses. The project analyzes the state of the dairy industry, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the enterprise activity is calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5097
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко Н.Ю..pdf
  Restricted Access
608,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.