Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5332
Назва: | Удосконалення технології супів з використанням модифікованого крохмалю |
Інші назви: | Усовершенствование технологии супов с использованием модифицированного крахмала Improvement of technology of soups using modified starch |
Автори: | Білосвіт, Н. О. Белосвет, Н. А. Bilosvit, N. |
Ключові слова: | суміш суп модифікований крохмаль смесь суп модифицированный крахмал blend soup modified starch |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві супів швидкого приготування. Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення супів з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве супов быстрого приготовления. Разработана рецептура сухой смеси для изготовления супов с высокими потребительскими характеристиками, которые могшут использоваться в учреждениях ресторанного хозяйства. |
Опис: | A formula for a dry mix for the production of soups with high consumer characteristics on the basis of restaurant facilities is also developed. The economic efficiency of the production of a new product is determined by determining the economic effect of its introduction. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5332 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білосвіт Н.О.Диплом.pdf Restricted Access | 1,83 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.