Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5344
Назва: Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводів
Інші назви: Разработка технологии десертов творожных, обогащенных альтернативными источниками углеводов
Development of dessert cheeses technology, enriched with alternative sources of carbohydrates
Автори: Мазін, Сергій Анатолійович
Мазин, Сергей Анатольевич
Mazin, Sergey
Ключові слова: сир кисломолочний знежирений
десерт сирковий
вуглеводи
творог обезжиренный
десерт творожный
углеводы
cottage cheese
skimmed milk
dessert starter
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є розробка науково-обгрунтованої технології десерту сиркового збагаченого альтернативними джерелами вуглеводів. Целью данной работы является разработка научно-обоснованной технологии десерта творожного обогащенного альтернативными источниками углеводов.
Опис: The aim of this work is to develop a scientifically based technology for curd cheese dessert enriched with alternative sources of carbohydrates.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5344
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мазін С. А. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.