Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5344
Назва: | Розробка технології десертів сиркових, збагачених альтернативними джерелами вуглеводів |
Інші назви: | Разработка технологии десертов творожных, обогащенных альтернативными источниками углеводов Development of dessert cheeses technology, enriched with alternative sources of carbohydrates |
Автори: | Мазін, Сергій Анатолійович Мазин, Сергей Анатольевич Mazin, Sergey |
Ключові слова: | сир кисломолочний знежирений десерт сирковий вуглеводи творог обезжиренный десерт творожный углеводы cottage cheese skimmed milk dessert starter |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко |
Короткий огляд (реферат): | Метою даної роботи є розробка науково-обгрунтованої технології десерту сиркового збагаченого альтернативними джерелами вуглеводів. Целью данной работы является разработка научно-обоснованной технологии десерта творожного обогащенного альтернативными источниками углеводов. |
Опис: | The aim of this work is to develop a scientifically based technology for curd cheese dessert enriched with alternative sources of carbohydrates. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5344 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мазін С. А. Диплом.pdf Restricted Access | 1,78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.