Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5367
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздецька, Ольга-
dc.contributor.authorГвоздецкая, Ольга-
dc.contributor.authorGvozdetska, Olga-
dc.date.accessioned2018-02-19T08:47:01Z-
dc.date.available2018-02-19T08:47:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньоваuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5367-
dc.descriptionThe aim of the master's thesis is to improve the technology of meat pastes using quail meat with high content of vitamin E and introduce them into the practice of mass and curative and preventive nutrition.uk_UK
dc.description.abstractМетою магістерської роботи є удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса перепела з підвищеним вмістом вітаміну Е та впровадження їх в практику масового та лікувально-профілактичного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование технологии мясных паштетов с использованием мяса перепела с повышенным содержанием витамина Е и внедрение их в практику массового и лечебно-профилактического питания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectантиоксидантні властивостіuk_UK
dc.subjectм'ясо перепелаuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectантиоксидантные свойстваuk_UK
dc.subjectмясо перепелаuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectantioxidant propertiesuk_UK
dc.subjectquail meatuk_UK
dc.titleУдосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелаuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии паштета с антиоксидантными свойствами с использованием мяса перепелаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of the pate with antioxidant properties using quail meatuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гвоздецька О. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.