Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5367
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гвоздецька, Ольга | - |
dc.contributor.author | Гвоздецкая, Ольга | - |
dc.contributor.author | Gvozdetska, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-19T08:47:01Z | - |
dc.date.available | 2018-02-19T08:47:01Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5367 | - |
dc.description | The aim of the master's thesis is to improve the technology of meat pastes using quail meat with high content of vitamin E and introduce them into the practice of mass and curative and preventive nutrition. | uk_UK |
dc.description.abstract | Метою магістерської роботи є удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса перепела з підвищеним вмістом вітаміну Е та впровадження їх в практику масового та лікувально-профілактичного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование технологии мясных паштетов с использованием мяса перепела с повышенным содержанием витамина Е и внедрение их в практику массового и лечебно-профилактического питания. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | антиоксидантні властивості | uk_UK |
dc.subject | м'ясо перепела | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | антиоксидантные свойства | uk_UK |
dc.subject | мясо перепела | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | antioxidant properties | uk_UK |
dc.subject | quail meat | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии паштета с антиоксидантными свойствами с использованием мяса перепела | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of the pate with antioxidant properties using quail meat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гвоздецька О. І. Диплом.pdf Restricted Access | 1,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.