Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5367| Назва: | Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела |
| Інші назви: | Усовершенствование технологии паштета с антиоксидантными свойствами с использованием мяса перепела Improvement of the technology of the pate with antioxidant properties using quail meat |
| Автори: | Гвоздецька, Ольга Гвоздецкая, Ольга Gvozdetska, Olga |
| Ключові слова: | технологія антиоксидантні властивості м'ясо перепела технология антиоксидантные свойства мясо перепела technology antioxidant properties quail meat |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова |
| Короткий огляд (реферат): | Метою магістерської роботи є удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса перепела з підвищеним вмістом вітаміну Е та впровадження їх в практику масового та лікувально-профілактичного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование технологии мясных паштетов с использованием мяса перепела с повышенным содержанием витамина Е и внедрение их в практику массового и лечебно-профилактического питания. |
| Опис: | The aim of the master's thesis is to improve the technology of meat pastes using quail meat with high content of vitamin E and introduce them into the practice of mass and curative and preventive nutrition. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5367 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Гвоздецька О. І. Диплом.pdf | 1,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.