Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5367
Назва: Удосконалення технології паштету з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепела
Інші назви: Усовершенствование технологии паштета с антиоксидантными свойствами с использованием мяса перепела
Improvement of the technology of the pate with antioxidant properties using quail meat
Автори: Гвоздецька, Ольга
Гвоздецкая, Ольга
Gvozdetska, Olga
Ключові слова: технологія
антиоксидантні властивості
м'ясо перепела
технология
антиоксидантные свойства
мясо перепела
technology
antioxidant properties
quail meat
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньова
Короткий огляд (реферат): Метою магістерської роботи є удосконалення технології м’ясних паштетів з використанням м’яса перепела з підвищеним вмістом вітаміну Е та впровадження їх в практику масового та лікувально-профілактичного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование технологии мясных паштетов с использованием мяса перепела с повышенным содержанием витамина Е и внедрение их в практику массового и лечебно-профилактического питания.
Опис: The aim of the master's thesis is to improve the technology of meat pastes using quail meat with high content of vitamin E and introduce them into the practice of mass and curative and preventive nutrition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5367
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гвоздецька О. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.