Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5825
Назва: | Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цеху |
Інші назви: | Усовершенствование технологии вареников и проектирование технологического процесса в кафе на 70 мест с расчетом холодного цеха Improvement of the varenyky technology and design of a technological process in a café for 70 seats with the calculation of the cold shop |
Автори: | Вареник, А. С. Вареник, А. С. Varenyk, A. S. |
Ключові слова: | вареники начинка економічні показники вареники начинка экономические показатели varenyky stuffing economic indicators |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено технологічну схему приготування фірмової страви «Вареники з подвійною начинкою», проведено оцінку харчової та енергетичної цінності харчового продукту шляхом розрахунку. Розроблено проект технологічної документації на новій продукт. Разработана технологическая схема приготовления фирменного блюда «Вареники с двойной начинкой», проведена оценка пищевой и энергетической ценности пищевого продукта путем расчета. Разработан проект технологической документации на новой продукт. |
Опис: | The technological scheme of cooking of the specialty “Double-stuffed varenyky” was developed , an estimation of the nutritional and energy value by means of calculation was made. A project of the technological documentation for a new product has been developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5825 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вареник А.С.хт1603пт.pdf Restricted Access | 4,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.