Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5825
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вареник, А. С. | - |
dc.contributor.author | Вареник, А. С. | - |
dc.contributor.author | Varenyk, A. S. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T10:22:27Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T10:22:27Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5825 | - |
dc.description | The technological scheme of cooking of the specialty “Double-stuffed varenyky” was developed , an estimation of the nutritional and energy value by means of calculation was made. A project of the technological documentation for a new product has been developed. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розроблено технологічну схему приготування фірмової страви «Вареники з подвійною начинкою», проведено оцінку харчової та енергетичної цінності харчового продукту шляхом розрахунку. Розроблено проект технологічної документації на новій продукт. Разработана технологическая схема приготовления фирменного блюда «Вареники с двойной начинкой», проведена оценка пищевой и энергетической ценности пищевого продукта путем расчета. Разработан проект технологической документации на новой продукт. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | вареники | uk_UK |
dc.subject | начинка | uk_UK |
dc.subject | економічні показники | uk_UK |
dc.subject | вареники | uk_UK |
dc.subject | начинка | uk_UK |
dc.subject | экономические показатели | uk_UK |
dc.subject | varenyky | uk_UK |
dc.subject | stuffing | uk_UK |
dc.subject | economic indicators | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цеху | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии вареников и проектирование технологического процесса в кафе на 70 мест с расчетом холодного цеха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the varenyky technology and design of a technological process in a café for 70 seats with the calculation of the cold shop | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вареник А.С.хт1603пт.pdf Restricted Access | 4,67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.