Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВареник, А. С.-
dc.contributor.authorВареник, А. С.-
dc.contributor.authorVarenyk, A. S.-
dc.date.accessioned2018-06-14T10:22:27Z-
dc.date.available2018-06-14T10:22:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5825-
dc.descriptionThe technological scheme of cooking of the specialty “Double-stuffed varenyky” was developed , an estimation of the nutritional and energy value by means of calculation was made. A project of the technological documentation for a new product has been developed.uk_UK
dc.description.abstractРозроблено технологічну схему приготування фірмової страви «Вареники з подвійною начинкою», проведено оцінку харчової та енергетичної цінності харчового продукту шляхом розрахунку. Розроблено проект технологічної документації на новій продукт. Разработана технологическая схема приготовления фирменного блюда «Вареники с двойной начинкой», проведена оценка пищевой и энергетической ценности пищевого продукта путем расчета. Разработан проект технологической документации на новой продукт.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectвареникиuk_UK
dc.subjectначинкаuk_UK
dc.subjectекономічні показникиuk_UK
dc.subjectвареникиuk_UK
dc.subjectначинкаuk_UK
dc.subjectэкономические показателиuk_UK
dc.subjectvarenykyuk_UK
dc.subjectstuffinguk_UK
dc.subjecteconomic indicatorsuk_UK
dc.titleУдосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цехуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии вареников и проектирование технологического процесса в кафе на 70 мест с расчетом холодного цехаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the varenyky technology and design of a technological process in a café for 70 seats with the calculation of the cold shopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вареник А.С.хт1603пт.pdf
  Restricted Access
4,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.