Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5825| Title: | Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цеху |
| Other Titles: | Усовершенствование технологии вареников и проектирование технологического процесса в кафе на 70 мест с расчетом холодного цеха Improvement of the varenyky technology and design of a technological process in a café for 70 seats with the calculation of the cold shop |
| Authors: | Вареник, А. С. Вареник, А. С. Varenyk, A. S. |
| Keywords: | вареники начинка економічні показники вареники начинка экономические показатели varenyky stuffing economic indicators |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | СНАУ |
| Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
| Abstract: | Розроблено технологічну схему приготування фірмової страви «Вареники з подвійною начинкою», проведено оцінку харчової та енергетичної цінності харчового продукту шляхом розрахунку. Розроблено проект технологічної документації на новій продукт. Разработана технологическая схема приготовления фирменного блюда «Вареники с двойной начинкой», проведена оценка пищевой и энергетической ценности пищевого продукта путем расчета. Разработан проект технологической документации на новой продукт. |
| Description: | The technological scheme of cooking of the specialty “Double-stuffed varenyky” was developed , an estimation of the nutritional and energy value by means of calculation was made. A project of the technological documentation for a new product has been developed. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5825 |
| Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Вареник А.С.хт1603пт.pdf | 4,67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.