Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5825
Title: Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цеху
Other Titles: Усовершенствование технологии вареников и проектирование технологического процесса в кафе на 70 мест с расчетом холодного цеха
Improvement of the varenyky technology and design of a technological process in a café for 70 seats with the calculation of the cold shop
Authors: Вареник, А. С.
Вареник, А. С.
Varenyk, A. S.
Keywords: вареники
начинка
економічні показники
вареники
начинка
экономические показатели
varenyky
stuffing
economic indicators
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Розроблено технологічну схему приготування фірмової страви «Вареники з подвійною начинкою», проведено оцінку харчової та енергетичної цінності харчового продукту шляхом розрахунку. Розроблено проект технологічної документації на новій продукт. Разработана технологическая схема приготовления фирменного блюда «Вареники с двойной начинкой», проведена оценка пищевой и энергетической ценности пищевого продукта путем расчета. Разработан проект технологической документации на новой продукт.
Description: The technological scheme of cooking of the specialty “Double-stuffed varenyky” was developed , an estimation of the nutritional and energy value by means of calculation was made. A project of the technological documentation for a new product has been developed.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5825
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вареник А.С.хт1603пт.pdf
  Restricted Access
4,67 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.