Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5825
Назва: Удосконалення технології вареників та проектування технологічного процесу у кафе на 70 місць із розрахунком холодного цеху
Інші назви: Усовершенствование технологии вареников и проектирование технологического процесса в кафе на 70 мест с расчетом холодного цеха
Improvement of the varenyky technology and design of a technological process in a café for 70 seats with the calculation of the cold shop
Автори: Вареник, А. С.
Вареник, А. С.
Varenyk, A. S.
Ключові слова: вареники
начинка
економічні показники
вареники
начинка
экономические показатели
varenyky
stuffing
economic indicators
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Короткий огляд (реферат): Розроблено технологічну схему приготування фірмової страви «Вареники з подвійною начинкою», проведено оцінку харчової та енергетичної цінності харчового продукту шляхом розрахунку. Розроблено проект технологічної документації на новій продукт. Разработана технологическая схема приготовления фирменного блюда «Вареники с двойной начинкой», проведена оценка пищевой и энергетической ценности пищевого продукта путем расчета. Разработан проект технологической документации на новой продукт.
Опис: The technological scheme of cooking of the specialty “Double-stuffed varenyky” was developed , an estimation of the nutritional and energy value by means of calculation was made. A project of the technological documentation for a new product has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5825
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вареник А.С.хт1603пт.pdf
  Restricted Access
4,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.