Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5826
Назва: | Удосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень |
Інші назви: | Усовершенствование технологии блинов из цельнозерновой муки и проектирование технологического процесса в закусочной на 70 мест с расчетом складской группы помещений Improvement of the technology of the pancakes made from the whole wheat flour and design of a technological process for a eatery for 70 seats with the calculation of the storage facilities |
Автори: | Кравченко, Д. В. Кравченко, Д. В. Kravchenko, D. V. |
Ключові слова: | млинці цільнозернове борошно основні техніко-економічні показники проекту блины цельнозерновая мука основные технико-экономические показатели проекта pancakes whole wheat flour main technical and economic indicators of the project |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Короткий огляд (реферат): | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва млинців із цільнозернового борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабрикатов и готовой продукции, разработаны рецептура и технологическая схема производства блинов из цельнозерновой муки. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. |
Опис: | Organoleptic, phisyco-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products were carried out. The recipe and the technological scheme of the pancakes from whole wheat flour production have been developed. A project of the technological documentation for a new dish has been developed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5826 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко Д.В..pdf Restricted Access | 4,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.