Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5826
Title: Удосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень
Other Titles: Усовершенствование технологии блинов из цельнозерновой муки и проектирование технологического процесса в закусочной на 70 мест с расчетом складской группы помещений
Improvement of the technology of the pancakes made from the whole wheat flour and design of a technological process for a eatery for 70 seats with the calculation of the storage facilities
Authors: Кравченко, Д. В.
Кравченко, Д. В.
Kravchenko, D. V.
Keywords: млинці
цільнозернове борошно
основні техніко-економічні показники проекту
блины
цельнозерновая мука
основные технико-экономические показатели проекта
pancakes
whole wheat flour
main technical and economic indicators of the project
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва млинців із цільнозернового борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабрикатов и готовой продукции, разработаны рецептура и технологическая схема производства блинов из цельнозерновой муки. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.
Description: Organoleptic, phisyco-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products were carried out. The recipe and the technological scheme of the pancakes from whole wheat flour production have been developed. A project of the technological documentation for a new dish has been developed.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5826
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кравченко Д.В..pdf
  Restricted Access
4,43 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.