Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5826
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, D. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T10:35:24Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T10:35:24Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5826 | - |
dc.description | Organoleptic, phisyco-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products were carried out. The recipe and the technological scheme of the pancakes from whole wheat flour production have been developed. A project of the technological documentation for a new dish has been developed. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва млинців із цільнозернового борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабрикатов и готовой продукции, разработаны рецептура и технологическая схема производства блинов из цельнозерновой муки. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | млинці | uk_UK |
dc.subject | цільнозернове борошно | uk_UK |
dc.subject | основні техніко-економічні показники проекту | uk_UK |
dc.subject | блины | uk_UK |
dc.subject | цельнозерновая мука | uk_UK |
dc.subject | основные технико-экономические показатели проекта | uk_UK |
dc.subject | pancakes | uk_UK |
dc.subject | whole wheat flour | uk_UK |
dc.subject | main technical and economic indicators of the project | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии блинов из цельнозерновой муки и проектирование технологического процесса в закусочной на 70 мест с расчетом складской группы помещений | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of the pancakes made from the whole wheat flour and design of a technological process for a eatery for 70 seats with the calculation of the storage facilities | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кравченко Д.В..pdf Restricted Access | 4,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.