Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5826
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Д. В.-
dc.contributor.authorКравченко, Д. В.-
dc.contributor.authorKravchenko, D. V.-
dc.date.accessioned2018-06-14T10:35:24Z-
dc.date.available2018-06-14T10:35:24Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5826-
dc.descriptionOrganoleptic, phisyco-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products were carried out. The recipe and the technological scheme of the pancakes from whole wheat flour production have been developed. A project of the technological documentation for a new dish has been developed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва млинців із цільнозернового борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабрикатов и готовой продукции, разработаны рецептура и технологическая схема производства блинов из цельнозерновой муки. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectмлинціuk_UK
dc.subjectцільнозернове борошноuk_UK
dc.subjectосновні техніко-економічні показники проектуuk_UK
dc.subjectблиныuk_UK
dc.subjectцельнозерновая мукаuk_UK
dc.subjectосновные технико-экономические показатели проектаuk_UK
dc.subjectpancakesuk_UK
dc.subjectwhole wheat flouruk_UK
dc.subjectmain technical and economic indicators of the projectuk_UK
dc.titleУдосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщеньuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии блинов из цельнозерновой муки и проектирование технологического процесса в закусочной на 70 мест с расчетом складской группы помещенийuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the technology of the pancakes made from the whole wheat flour and design of a technological process for a eatery for 70 seats with the calculation of the storage facilitiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко Д.В..pdf
  Restricted Access
4,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.