Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5826
Назва: Удосконалення технології млинців із цільнозернового борошна та проектування технологічного процесу у закусочній на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень
Інші назви: Усовершенствование технологии блинов из цельнозерновой муки и проектирование технологического процесса в закусочной на 70 мест с расчетом складской группы помещений
Improvement of the technology of the pancakes made from the whole wheat flour and design of a technological process for a eatery for 70 seats with the calculation of the storage facilities
Автори: Кравченко, Д. В.
Кравченко, Д. В.
Kravchenko, D. V.
Ключові слова: млинці
цільнозернове борошно
основні техніко-економічні показники проекту
блины
цельнозерновая мука
основные технико-экономические показатели проекта
pancakes
whole wheat flour
main technical and economic indicators of the project
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Короткий огляд (реферат): Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва млинців із цільнозернового борошна. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабрикатов и готовой продукции, разработаны рецептура и технологическая схема производства блинов из цельнозерновой муки. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.
Опис: Organoleptic, phisyco-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products were carried out. The recipe and the technological scheme of the pancakes from whole wheat flour production have been developed. A project of the technological documentation for a new dish has been developed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5826
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кравченко Д.В..pdf
  Restricted Access
4,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.