Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5828
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевцова, А. С.-
dc.contributor.authorШевцова, А. С.-
dc.contributor.authorShevtsova, А. S.-
dc.date.accessioned2018-06-14T11:14:58Z-
dc.date.available2018-06-14T11:14:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Д. О. Бідюкuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5828-
dc.descriptionThe analysis and ways of improving the technology of meat chopped semi-finished products and products based on them are made, the technology of natural chopped meat cutlets with the addition of meat pellets has been scientifically substantiated and their quality has been evaluated, the project has been designed for 100 places with the calculation of the meat of the fish workshop, equipment for efficient work has been selected .uk_UK
dc.description.abstractВ роботі проведено аналіз і шляхи удосконалювання технології м'ясних січених напівфабрикатів і виробів на їх основі, науково обґрунтовано та розроблено технологію котлет натуральних січених з додаванням м’ясних гранул, оцінено їх якість, розроблено проектресторану на 100 місць з розрахунком м’ясо- рибного цеху, підібрано обладнання для ефективної роботи. В работе проведен анализ и пути совершенствования технологии мясных рубленых полуфабрикатов и изделий на их основе, научно обоснована и разработана технология котлет натуральных рубленых с добавлением мясных гранул, оценены их качество, разработаны проектресторану на 100 мест с расчетом мясо рыбного цеха, подобрано оборудование для эффективной работы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectм’ясні січені напівфабрикатиuk_UK
dc.subjectкотлети з м’ясаuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectмясные рубленные полуфабрикатыuk_UK
dc.subjectкотлеты из мясаuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectmeat cut semi-finished productsuk_UK
dc.subjectmeat cutletsuk_UK
dc.subjectfurcellaranuk_UK
dc.titleУдосконалення технології котлет натуральних з використанням м'ясних гранул та проектування технологічного процесу у ресторані на 100 місць із розрахунком м'ясо- рибного цехуuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии котлет натуральных с использованием мясных гранул и проектирование технологического процесса в ресторане на 100 мест с расчетом мясо рыбного цехаuk_UK
dc.title.alternativePerfection of the technology of natural cutlets with the use of meat pellets and the design of the technological process in a restaurant for 100 places with the calculation of the meat of the fish workshopuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
шевцова.pdf
  Restricted Access
3,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.