Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5828
Назва: Удосконалення технології котлет натуральних з використанням м'ясних гранул та проектування технологічного процесу у ресторані на 100 місць із розрахунком м'ясо- рибного цеху
Інші назви: Совершенствование технологии котлет натуральных с использованием мясных гранул и проектирование технологического процесса в ресторане на 100 мест с расчетом мясо рыбного цеха
Perfection of the technology of natural cutlets with the use of meat pellets and the design of the technological process in a restaurant for 100 places with the calculation of the meat of the fish workshop
Автори: Шевцова, А. С.
Шевцова, А. С.
Shevtsova, А. S.
Ключові слова: м’ясні січені напівфабрикати
котлети з м’яса
фурцелларан
мясные рубленные полуфабрикаты
котлеты из мяса
фурцелларан
meat cut semi-finished products
meat cutlets
furcellaran
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Д. О. Бідюк
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено аналіз і шляхи удосконалювання технології м'ясних січених напівфабрикатів і виробів на їх основі, науково обґрунтовано та розроблено технологію котлет натуральних січених з додаванням м’ясних гранул, оцінено їх якість, розроблено проектресторану на 100 місць з розрахунком м’ясо- рибного цеху, підібрано обладнання для ефективної роботи. В работе проведен анализ и пути совершенствования технологии мясных рубленых полуфабрикатов и изделий на их основе, научно обоснована и разработана технология котлет натуральных рубленых с добавлением мясных гранул, оценены их качество, разработаны проектресторану на 100 мест с расчетом мясо рыбного цеха, подобрано оборудование для эффективной работы.
Опис: The analysis and ways of improving the technology of meat chopped semi-finished products and products based on them are made, the technology of natural chopped meat cutlets with the addition of meat pellets has been scientifically substantiated and their quality has been evaluated, the project has been designed for 100 places with the calculation of the meat of the fish workshop, equipment for efficient work has been selected .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5828
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
шевцова.pdf
  Restricted Access
3,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.