Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5844
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маленко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Маленко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Malenko, V. O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T11:57:04Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T11:57:04Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5844 | - |
dc.description | The possibilities of using modified starches as a form factor in the production of mousies are considered. A dry mix formulations have been developed for the production of mousse with high consumer characteristics that can be used in restaurants. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві мусу.Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення мусу з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве мусса.Разработано рецептуру сухой смеси для изготовления мусса с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | суха суміш | uk_UK |
dc.subject | мусс | uk_UK |
dc.subject | модифікований крохмаль | uk_UK |
dc.subject | сухая смесь | uk_UK |
dc.subject | мусс | uk_UK |
dc.subject | модифицированный крахмал | uk_UK |
dc.subject | dry mix | uk_UK |
dc.subject | mousse | uk_UK |
dc.subject | modified starch | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалю | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии мусса с использованием модифицированного крахмала | uk_UK |
dc.title.alternative | Improve mousse technology using modified starch | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
маленко.pdf Restricted Access | 2,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.