Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5844
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаленко, В. О.-
dc.contributor.authorМаленко, В. А.-
dc.contributor.authorMalenko, V. O.-
dc.date.accessioned2018-06-19T11:57:04Z-
dc.date.available2018-06-19T11:57:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5844-
dc.descriptionThe possibilities of using modified starches as a form factor in the production of mousies are considered. A dry mix formulations have been developed for the production of mousse with high consumer characteristics that can be used in restaurants.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві мусу.Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення мусу з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве мусса.Разработано рецептуру сухой смеси для изготовления мусса с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectсуха сумішuk_UK
dc.subjectмуссuk_UK
dc.subjectмодифікований крохмальuk_UK
dc.subjectсухая смесьuk_UK
dc.subjectмуссuk_UK
dc.subjectмодифицированный крахмалuk_UK
dc.subjectdry mixuk_UK
dc.subjectmousseuk_UK
dc.subjectmodified starchuk_UK
dc.titleУдосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалюuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии мусса с использованием модифицированного крахмалаuk_UK
dc.title.alternativeImprove mousse technology using modified starchuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
маленко.pdf
  Restricted Access
2,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.