Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5844
Назва: | Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалю |
Інші назви: | Усовершенствование технологии мусса с использованием модифицированного крахмала Improve mousse technology using modified starch |
Автори: | Маленко, В. О. Маленко, В. А. Malenko, V. O. |
Ключові слова: | суха суміш мусс модифікований крохмаль сухая смесь мусс модифицированный крахмал dry mix mousse modified starch |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві мусу.Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення мусу з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве мусса.Разработано рецептуру сухой смеси для изготовления мусса с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства. |
Опис: | The possibilities of using modified starches as a form factor in the production of mousies are considered. A dry mix formulations have been developed for the production of mousse with high consumer characteristics that can be used in restaurants. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5844 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
маленко.pdf Restricted Access | 2,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.