Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5844
Title: | Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалю |
Other Titles: | Усовершенствование технологии мусса с использованием модифицированного крахмала Improve mousse technology using modified starch |
Authors: | Маленко, В. О. Маленко, В. А. Malenko, V. O. |
Keywords: | суха суміш мусс модифікований крохмаль сухая смесь мусс модифицированный крахмал dry mix mousse modified starch |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | СНАУ |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Abstract: | Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві мусу.Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення мусу з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве мусса.Разработано рецептуру сухой смеси для изготовления мусса с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства. |
Description: | The possibilities of using modified starches as a form factor in the production of mousies are considered. A dry mix formulations have been developed for the production of mousse with high consumer characteristics that can be used in restaurants. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5844 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
маленко.pdf Restricted Access | 2,81 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.