Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5844
Title: Удосконалення технології мусу з використанням модифікованого крохмалю
Other Titles: Усовершенствование технологии мусса с использованием модифицированного крахмала
Improve mousse technology using modified starch
Authors: Маленко, В. О.
Маленко, В. А.
Malenko, V. O.
Keywords: суха суміш
мусс
модифікований крохмаль
сухая смесь
мусс
модифицированный крахмал
dry mix
mousse
modified starch
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Abstract: Розглянуто можливості використання модифікованих крохмалів в якості структуроутворювача у виробництві мусу.Розроблено рецептуру сухої суміші для виготовлення мусу з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования модифицированных крахмалов в качестве структурообразователя в производстве мусса.Разработано рецептуру сухой смеси для изготовления мусса с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства.
Description: The possibilities of using modified starches as a form factor in the production of mousies are considered. A dry mix formulations have been developed for the production of mousse with high consumer characteristics that can be used in restaurants.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5844
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
маленко.pdf
  Restricted Access
2,81 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.