Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5847
Назва: Технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех по виробництву незбираномолочної продукції)
Інші назви: Техническое переоснащение ПАТ «Пирятинский сырзавод» (цех по производству цельномолочной продукции)
Technical re-equipment PAT «Pyriatinsky cheese factory» (workshop for the production of whole milk products)
Автори: Риндич, Руслан Володимирович
Рындыч, Руслан Владимирович
Ryndych, Ruslan
Ключові слова: молоко
сир кисломолочний
сметана
молоко
сыр кисломолочный
сметана
milk
cheese fermented
sour cream
Дата публікації: 2018
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. М. Кітченко
Короткий огляд (реферат): Забезпечення населення протягом року високоякісними молочними і кисломолочними продуктами – важливе завдання молочної промисловості та торгівлі України. На даному етапі розвитку економіки спостерігається розширення асортименту даної групи товарів та збільшення об’ємів їх виробництва. Обеспечение населения в течении года высококачественными молочными и кисломолочными продуктами – важная задача молочной промышленности и торговли Украины. На данном этапе развития экономики наблюдается расширение ассортимента данной группы товаров и увеличение объёмов их производства.
Опис: Providing the population with high-quality dairy and sour-milk products throughout the year is an important task for the dairy industry and trade of Ukraine. At this stage of the development of the economy, there is an expansion of the assortment of this group of goods and an increase in the volumes of their production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5847
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Риндич Р.В..pdf
  Restricted Access
2,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.