Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5853
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ситник, А. О. | - |
dc.contributor.author | Сытник, А. А. | - |
dc.contributor.author | Sytnуk, A. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-20T08:57:38Z | - |
dc.date.available | 2018-06-20T08:57:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5853 | - |
dc.description | The possibilities of using cedar cake as an additive in the confectionery industry are considered. A recipe for the production of gingerbread with high consumer characteristics, which can be used in restaurants. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто можливості використання кедрового жмиху в якості добавки у кондитерській промисловості. Розроблено рецептуру виготовлення пряників з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования кедрового жмыха в качестве добавки в кондитерской промышленности. Разработано рецептуру изготовления пряников с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | кедровий жмих | uk_UK |
dc.subject | добавка | uk_UK |
dc.subject | пряники | uk_UK |
dc.subject | кедровый жмых | uk_UK |
dc.subject | добавка | uk_UK |
dc.subject | пряники | uk_UK |
dc.subject | cedar meal | uk_UK |
dc.subject | additive | uk_UK |
dc.subject | cakes | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмиху | uk_UK |
dc.title.alternative | Совершенствование технологии пряников с использованием кедрового жмыха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of the gingerbread with the use of cedar oil cake | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Диплом Ситник А..pdf Restricted Access | 3,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.