Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5853
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСитник, А. О.-
dc.contributor.authorСытник, А. А.-
dc.contributor.authorSytnуk, A. О.-
dc.date.accessioned2018-06-20T08:57:38Z-
dc.date.available2018-06-20T08:57:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевойuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5853-
dc.descriptionThe possibilities of using cedar cake as an additive in the confectionery industry are considered. A recipe for the production of gingerbread with high consumer characteristics, which can be used in restaurants.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто можливості використання кедрового жмиху в якості добавки у кондитерській промисловості. Розроблено рецептуру виготовлення пряників з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования кедрового жмыха в качестве добавки в кондитерской промышленности. Разработано рецептуру изготовления пряников с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectкедровий жмихuk_UK
dc.subjectдобавкаuk_UK
dc.subjectпряникиuk_UK
dc.subjectкедровый жмыхuk_UK
dc.subjectдобавкаuk_UK
dc.subjectпряникиuk_UK
dc.subjectcedar mealuk_UK
dc.subjectadditiveuk_UK
dc.subjectcakesuk_UK
dc.titleУдосконалення технології пряників з використанням кедрового жмихуuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии пряников с использованием кедрового жмыхаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of the gingerbread with the use of cedar oil cakeuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом Ситник А..pdf
  Restricted Access
3,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.