Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5853| Назва: | Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмиху |
| Інші назви: | Совершенствование технологии пряников с использованием кедрового жмыха Improvement of the gingerbread with the use of cedar oil cake |
| Автори: | Ситник, А. О. Сытник, А. А. Sytnуk, A. О. |
| Ключові слова: | кедровий жмих добавка пряники кедровый жмых добавка пряники cedar meal additive cakes |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | СНАУ |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто можливості використання кедрового жмиху в якості добавки у кондитерській промисловості. Розроблено рецептуру виготовлення пряників з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования кедрового жмыха в качестве добавки в кондитерской промышленности. Разработано рецептуру изготовления пряников с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства. |
| Опис: | The possibilities of using cedar cake as an additive in the confectionery industry are considered. A recipe for the production of gingerbread with high consumer characteristics, which can be used in restaurants. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5853 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Диплом Ситник А..pdf | 3,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.