Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5853
Title: Удосконалення технології пряників з використанням кедрового жмиху
Other Titles: Совершенствование технологии пряников с использованием кедрового жмыха
Improvement of the gingerbread with the use of cedar oil cake
Authors: Ситник, А. О.
Сытник, А. А.
Sytnуk, A. О.
Keywords: кедровий жмих
добавка
пряники
кедровый жмых
добавка
пряники
cedar meal
additive
cakes
Issue Date: 2018
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевой
Abstract: Розглянуто можливості використання кедрового жмиху в якості добавки у кондитерській промисловості. Розроблено рецептуру виготовлення пряників з високими споживчими характеристиками, які можуть використовуватися в закладах ресторанного господарства. Рассмотрены возможности использования кедрового жмыха в качестве добавки в кондитерской промышленности. Разработано рецептуру изготовления пряников с высокими потребительскими характеристиками, которые могут использоваться в заведениях ресторанного хозяйства.
Description: The possibilities of using cedar cake as an additive in the confectionery industry are considered. A recipe for the production of gingerbread with high consumer characteristics, which can be used in restaurants.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5853
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Ситник А..pdf
  Restricted Access
3,69 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.