Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/5997
Назва: | Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat |
Інші назви: | Дослідження ефективності натуральних антиоксидантних препаратів у технології м’ясних і м'ясо-містких виробів з м’ясом водоплавної птиці Исследование эфективности натуральних антиоксидантных препаратов в технологии мясных и мясосодержащих изделий с мясом водоплавающей птицы |
Автори: | Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasily Nikolaevich Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич |
Ключові слова: | cranberry extract rosemary extract grape seed extract екстракт журавлини екстракт розмарину екстракт виноградних кісточок экстракт клюквы экстракт розмарина экстракт виноградных косточек |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Izdevnieciba «Baltija Publishing» |
Бібліографічний опис: | Bozhko N. V. Study on efficiency of natural antioxidant preparations in the technology of meat and meat-containing products with duck meat [Electronic resource] / N. V. Bozhko, V. M. Pasichnyi // Development of natural sciences in countries of the European Union taking into account the challenges of XXI century : collective monograph. - Lublin : Izdevnieciba «Baltija Publishing», 2018. - Р. 58-78. |
Короткий огляд (реферат): | The article is devoted to the study of high antioxidant activity of rosemary and grape seed extracts, cranberries and black currant extracts, red grape seed powders, and the inhibition of the oxidation process of duck meat and meat-packed meat products containing duck meat. Стаття присвячена дослідженню високої антиоксидантної активності екстрактів розмарину і виноградних кісточок, екстрактів журавлини та чорної смородини, порошку кісточок червоного винограду, та ефективності гальмування процесу окислення ліпідів м’яса качки та м'ясо-містких виробів із вмістом м’яса качки. |
Опис: | Статья посвящена исследованию высокой антиоксидантной активности экстрактов розмарина и виноградных косточек, экстрактов клюквы и черной смородины, порошка косточек красного винограда, и эффективности торможения процесса окисления липидов мяса утки и мясо-вместительных изделий с содержанием мяса утки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5997 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко_Пасічний_Монографія.pdf | 573,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.