Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6213
Назва: Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl
Інші назви: Ефективність забезпечення біологічної цінності комбінованих м'ясопродуктів з м'ясом водоплавної птиці
Эффективность обеспечения биологической ценности комбинированных мясных продуктов с мясом водоплавающей птицы
Автори: Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Ключові слова: duck meat
waterfowl
regional aquaculture
м'ясо качки
водоплавна птиця
регіональна аквакультура
мясо утки
водоплавающая птица
региональная аквакультура
Дата публікації: 2018
Видавництво: Sciemcee Puflishing London
Бібліографічний опис: Bozhko N. Efficiency of providing biological value of combined meat-containing products with meat of waterfowl [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi // Scientific Debelopment and achievements : Collective monograph. - London : Sciemcee Puflishing London, 2018. - P.142-153.
Короткий огляд (реферат): The article is devoted to studying of the possibility of combining regional sources of aquaculture, water of waterfowl with traditional types of meat and vegetable raw materials for increasing the biological efficiency of meat-containing products. The conducted studies confirmed the high nutritional value of meat- containing products using duck meat and freshwater fish.Стаття присвячена дослідженню можливості комбінування регіональних джерел аквакультури, м'яса водоплавної птиці із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для підвищення біологічної ефективності м'ясо-містких виробів. Проведені дослідження підтвердили високу харчову цінність м'ясо-містких продуктів із використанням м’яса качки та м’яса прісноводної риби.
Опис: Статья посвящена исследованию возможности комбинирования региональных источников аквакультуры, мяса водоплавающей птицы с традиционными видами мясного и растительного сырья для повышения биологической эффективности мясо-содержащих изделий. Проведенные исследования подтвердили высокую пищевую ценность мясо-содержащих продуктов с использованием мяса утки и мяса пресноводной рыбы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6213
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bozhko N. Efficiency of providing biological.pdf724,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.