Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6653
Назва: | Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів |
Інші назви: | Физико-химические показатели формирования мясной производительности у козликов Trestles have physical and chemical indexes of forming of the meat productivity |
Автори: | Кисельов, Олександр Борисович Киселев, Александр Борисович Kyselov, Alexander Borisovich |
Ключові слова: | козенята кастрація протеїн козлята кастрация протеин goat castration protein |
Дата публікації: | 2018 |
Бібліографічний опис: | Кисельов О. Б. Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов // Збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (м. Полтава, 30-31 жовтня 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 73-78. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені результати досліджень якості м’ясної сировини отриманої від козликів у 8-місячному віці при вирощуванні їх на м'ясо. Встановлено, що основний фактор, який позитивно впливає на якість м'яса це «кормової фактор», кастрація лише уповільнює формування м'ясних якостей козликів. В статье приведены результаты исследований качества мясного сырья полученной от козлов в 8-месячном возрасте при выращивании их на мясо. Установлено, что основной фактор, который положительно влияет на качество мяса это «кормовой фактор», кастрация только замедляет формирование мясных качеств козлов. |
Опис: | The article presents the results of studies of the quality of raw meat obtained from goats at 8 months of age when growing them for meat. It has been established that the main factor that positively affects the quality of meat is the “feed factor”; castration only slows down the formation of the meat qualities of goats. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6653 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Киселев О.Б. Фізико-хімічні показники.pdf | 223,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.