Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6653
Назва: Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів
Інші назви: Физико-химические показатели формирования мясной производительности у козликов
Trestles have physical and chemical indexes of forming of the meat productivity
Автори: Кисельов, Олександр Борисович
Киселев, Александр Борисович
Kyselov, Alexander Borisovich
Ключові слова: козенята
кастрація
протеїн
козлята
кастрация
протеин
goat
castration
protein
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Кисельов О. Б. Фізико-хімічні показники формування м’ясної продуктивності у козликів [Електронний ресурс] / О. Б. Кисельов // Збірник статей за результатами ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (м. Полтава, 30-31 жовтня 2018 р.). - Полтава, 2018. - С. 73-78.
Короткий огляд (реферат): У статті наведені результати досліджень якості м’ясної сировини отриманої від козликів у 8-місячному віці при вирощуванні їх на м'ясо. Встановлено, що основний фактор, який позитивно впливає на якість м'яса це «кормової фактор», кастрація лише уповільнює формування м'ясних якостей козликів. В статье приведены результаты исследований качества мясного сырья полученной от козлов в 8-месячном возрасте при выращивании их на мясо. Установлено, что основной фактор, который положительно влияет на качество мяса это «кормовой фактор», кастрация только замедляет формирование мясных качеств козлов.
Опис: The article presents the results of studies of the quality of raw meat obtained from goats at 8 months of age when growing them for meat. It has been established that the main factor that positively affects the quality of meat is the “feed factor”; castration only slows down the formation of the meat qualities of goats.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6653
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Киселев О.Б. Фізико-хімічні показники.pdf223,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.