Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7066
Назва: Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней
Інші назви: Продления срока хранения мяса путем повышения стрессоустойчивости свиней
Extension of preservation terms for meat by increasing the stress resistance of pork
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Віннікова, Людмила Григорівна
Цигура, Виктория Викторовна
Винникова, Людмила Григорьевна
Tsyhura, Viktоriia
Vinnikova, Lyudmila
Ключові слова: свинина
мікроорганізми
активність води
свинина
микроорганизмы
активность воды
pork
microorganism
water activity
Дата публікації: 2017
Видавництво: ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Продовження термінів зберігання м’яса шляхом підвищення стресостійкості свиней [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Л. Г. Вінікова // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 115-118.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена вивченню можливості продовження термінів зберігання свинини за допомогою використання у відгодівлі свиней речовин, що підвищують стеростійкість свиней. Статья посвящена изучению возможности продления сроков хранения свинины с помощью использования в откорме свиней веществ, повышающих стрессоустойчивость животных.
Опис: The article is devoted to the opportunity of extension of preservation terms for meat by increasing the stress resistance of pork, using the feeding elements improving the stress resistance of pigs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7066
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf249,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.