Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7067
Назва: Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій
Інші назви: Исследование морфологического и химического состава свинины полученной от разных весовых категорий
The study of the morphological and chemical composition of pork obtained from different weight categories
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Віннікова, Людмила Григорівна
Цигура, Виктория Викторовна
Винникова, Людмила Григорьевна
Tsyhura, Viktоriia
Vinnikova, Lyudmila
Ключові слова: свинина
білок
волога
свинина
белок
влага
pork
protein
moisture
Дата публікації: 2018
Видавництво: Lulu Press
Бібліографічний опис: Цигура В. Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. Цигура, Л. Віннікова // Proceedings of XХІ International scientific conference «Practical applications of research findings in Europe and worldwide». – Morrisville : Lulu Press, 2018. - P. 26-29.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню оптимальної передзабійної ваги свиней з урахуванням виходів та хімічного складу. Работа посвящена исследованию оптимальной предубойной веса свиней с учетом выходов и химического состава.
Опис: This article is devoted to the study of the optimal pre-slaughter weight of pigs taking into account the yields and chemical composition.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7067
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf409,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.