Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7067
Назва: | Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій |
Інші назви: | Исследование морфологического и химического состава свинины полученной от разных весовых категорий The study of the morphological and chemical composition of pork obtained from different weight categories |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Віннікова, Людмила Григорівна Цигура, Виктория Викторовна Винникова, Людмила Григорьевна Tsyhura, Viktоriia Vinnikova, Lyudmila |
Ключові слова: | свинина білок волога свинина белок влага pork protein moisture |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Lulu Press |
Бібліографічний опис: | Цигура В. Дослідження морфологічного та хімічного складу свинини отриманої від різних вагових категорій [Електронний ресурс] / В. Цигура, Л. Віннікова // Proceedings of XХІ International scientific conference «Practical applications of research findings in Europe and worldwide». – Morrisville : Lulu Press, 2018. - P. 26-29. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню оптимальної передзабійної ваги свиней з урахуванням виходів та хімічного складу. Работа посвящена исследованию оптимальной предубойной веса свиней с учетом выходов и химического состава. |
Опис: | This article is devoted to the study of the optimal pre-slaughter weight of pigs taking into account the yields and chemical composition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7067 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 409,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.