Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7230
Назва: | Інноваційні напрями розвитку технології розсільних сирів |
Інші назви: | Инновационные направления развития технологии рассольных сыров Innovative trends in the technology of salty cheeses |
Автори: | Марченко, М. М. Губа, С. О. Марченко, М. М. Губа, С. О. Marchenko, M. М. Huba, S. О. |
Ключові слова: | сир закваски соління сыр закваски посолка сheese ferments pickling |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Марченко М. М. Інноваційні напрями розвитку технології розсільних сирів [Електронний ресурс] / М. М. Марченко, С. О. Губа // Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність», (15 травня 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 66-67. |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було обґрунтування актуальності розвитку технологічних напрямків виробництва розсільних сирів, а також можливість розширення асортименту та пошуку способів удосконалення існуючих технологій. Целью работы было обоснование актуальности развития технологических направлений производства рассольных сыров, а так же возможность расширения ассортимента и поиска способов усовершенствования существующих технологий. |
Опис: | The aim of the work was substantiation of urgency in the field of development of technological directions of production of retail cheeses, as well as the possibility of expanding the range and finding ways to improve existing technologies. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7230 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Марченко Губа.pdf | 110,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.