Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8141
Title: Альтернатива традиционному мясному фаршу
Other Titles: Альтернатива традиційному м'ясному фаршу
Alternative to traditional minced meat
Authors: Усатенко, Н. Ф.
Вербицкий, С. Б.
Крыжская, Т. А.
Усатенко, Н. Ф.
Вербицький, С. Б.
Крижська, Т. А.
Usatenko, N.
Verbytskyi, S.
Kryzhska, T.
Keywords: мясо птицы механической обвалки
фарши
сепарирование
м'ясо птиці механічного обвалювання
фарші
сепарування
poultry meat of mechanical deboning
minced meat
separation
Issue Date: 2020
Citation: Усатенко Н. Ф. Альтернатива традиционному мясному фаршу [Электронный ресурс] / Н. Ф. Усатенко, С. Б. Вербицкий, Т. А. Крыжская // Мясной бизнес. – 2020. – № 2. – С. 34-36.
Abstract: В работе рассмотрены способы и оборудование для обвалки мяса птицы. Также проанализированы устройства для сепарирования мясокостного сырья после обвалки мяса птицы. Доказано эффективность машин щадящего принципа действия. В роботі розглянуті способи і обладнання для обвалки м'яса птиці. Також проаналізовані пристрої для сепарування м’ясо-кісткової сировини після обвалки м'яса птиці. Доведено ефективність машин щадного принципу дії.
Description: The paper considers methods and equipment for deboning poultry meat. Devices for separating meat and bone raw materials after deboning poultry meat are also analyzed. The efficiency of machines of the sparing principle of action is proved.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8141
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Усатенко.pdf968,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.