Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/825
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorКацов, В. М.-
dc.contributor.authorРадчук, О. В.-
dc.contributor.authorКацов, В. Н.-
dc.contributor.authorRadchuk, O. V.-
dc.contributor.authorKatsov, V. N.-
dc.date.accessioned2013-01-10T13:09:01Z-
dc.date.available2013-01-10T13:09:01Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТехнологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : «Вивчення обладнання для копчення» для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 „Харчові технології та інженерія” денної та заочної форми навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 15 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/825-
dc.description.abstractВ методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности".uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтермокамериuk_UK
dc.subjectтермошафиuk_UK
dc.subjectвиробництво ковбасuk_UK
dc.subjectтермокамерыuk_UK
dc.subjectтермошкафыuk_UK
dc.subjectпроизводство колбасuk_UK
dc.titleТехнологічне обладнання для м’ясної промисловостіuk_UK
dc.title.alternativeТехнологическое оборудование для мясной промышленностиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2545.doc945 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.