Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/825
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Кацов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Радчук, О. В. | - |
dc.contributor.author | Кацов, В. Н. | - |
dc.contributor.author | Radchuk, O. V. | - |
dc.contributor.author | Katsov, V. N. | - |
dc.date.accessioned | 2013-01-10T13:09:01Z | - |
dc.date.available | 2013-01-10T13:09:01Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторно-практичних занять на тему : «Вивчення обладнання для копчення» для студентів 4 курсу, які навчаються за напрямом 6.051701 „Харчові технології та інженерія” денної та заочної форми навчання / укл.: О. В. Радчук, В. М. Кацов. - Суми : СНАУ, 2012. - 15 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/825 | - |
dc.description.abstract | В методичних вказівках викладені загальні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни “Технологічне обладнання для м’ясної промисловості”. В методических указаниях изложены общие рекомендации к выполнению практических работ по дисциплине "Технологическое оборудование для мясной промышленности". | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | термокамери | uk_UK |
dc.subject | термошафи | uk_UK |
dc.subject | виробництво ковбас | uk_UK |
dc.subject | термокамеры | uk_UK |
dc.subject | термошкафы | uk_UK |
dc.subject | производство колбас | uk_UK |
dc.title | Технологічне обладнання для м’ясної промисловості | uk_UK |
dc.title.alternative | Технологическое оборудование для мясной промышленности | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Appears in Collections: | Навчально-методичні матеріали |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.