Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8339
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХмелюк, Т. А.-
dc.contributor.authorХмелюк, Т. А.-
dc.contributor.authorKhmelyuk, T. A.-
dc.date.accessioned2020-12-10T08:48:54Z-
dc.date.available2020-12-10T08:48:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8339-
dc.descriptionWith the development of and confirmation of the given master's robot, we have learned the following nutrition: perche, develop the technology for preparing fermented milk sir with dormouse isolate; in a different way, to trace the organoleptic, physical and chemical, microbiological indicators of fermented milk and dormouse isolate in the course of technological operations virobniztva and assessment of the indicators of the finished product.uk_UA
dc.description.abstractПри розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено такі питання: по-перше, розробити технологію виготовлення сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом в ході технологічних операцій виробництва і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами были решены следующие вопросы: во-первых, разработать технологию изготовления творога с подсолнечным изолятом; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели творога с подсолнечным изолятом в ходе технологических операций производства и оценить качественные показатели готового продукта.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherСНАУuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectфункціональна добавкаuk_UA
dc.subjectсоняшниковий ізолятuk_UA
dc.subjectтворогuk_UA
dc.subjectфункциональная добавкаuk_UA
dc.subjectподсолнечный изолятuk_UA
dc.subjectfermented milk siruk_UA
dc.subjectfunctional additiveuk_UA
dc.subjectdormouse isolateuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратомuk_UA
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии производства твороженного продукта с белковым концентратомuk_UA
dc.title.alternativeAdequate technology for the production of syrup products with alcohol concentrateuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магистер работа Хмелюк Т.А. ..pdf
  Restricted Access
1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.