Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8339
Назва: | Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратом |
Інші назви: | Усовершенствование технологии производства твороженного продукта с белковым концентратом Adequate technology for the production of syrup products with alcohol concentrate |
Автори: | Хмелюк, Т. А. Хмелюк, Т. А. Khmelyuk, T. A. |
Ключові слова: | сир кисломолочний функціональна добавка соняшниковий ізолят творог функциональная добавка подсолнечный изолят fermented milk sir functional additive dormouse isolate |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Короткий огляд (реферат): | При розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено такі питання: по-перше, розробити технологію виготовлення сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом в ході технологічних операцій виробництва і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами были решены следующие вопросы: во-первых, разработать технологию изготовления творога с подсолнечным изолятом; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели творога с подсолнечным изолятом в ходе технологических операций производства и оценить качественные показатели готового продукта. |
Опис: | With the development of and confirmation of the given master's robot, we have learned the following nutrition: perche, develop the technology for preparing fermented milk sir with dormouse isolate; in a different way, to trace the organoleptic, physical and chemical, microbiological indicators of fermented milk and dormouse isolate in the course of technological operations virobniztva and assessment of the indicators of the finished product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8339 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Магистер работа Хмелюк Т.А. ..pdf Restricted Access | 1,25 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.