Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8339
Title: Удосконалення технології виробництва сиркового продукту з білковим концентратом
Other Titles: Усовершенствование технологии производства твороженного продукта с белковым концентратом
Adequate technology for the production of syrup products with alcohol concentrate
Authors: Хмелюк, Т. А.
Хмелюк, Т. А.
Khmelyuk, T. A.
Keywords: сир кисломолочний
функціональна добавка
соняшниковий ізолят
творог
функциональная добавка
подсолнечный изолят
fermented milk sir
functional additive
dormouse isolate
Issue Date: 2020
Publisher: СНАУ
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: При розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено такі питання: по-перше, розробити технологію виготовлення сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом; по-друге, дослідити органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники сиру кисломолочного з соняшниковим ізолятом в ході технологічних операцій виробництва і оцінити якісні показники готового продукту. При разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами были решены следующие вопросы: во-первых, разработать технологию изготовления творога с подсолнечным изолятом; во-вторых, исследовать органолептические, физико-химические, микробиологические показатели творога с подсолнечным изолятом в ходе технологических операций производства и оценить качественные показатели готового продукта.
Description: With the development of and confirmation of the given master's robot, we have learned the following nutrition: perche, develop the technology for preparing fermented milk sir with dormouse isolate; in a different way, to trace the organoleptic, physical and chemical, microbiological indicators of fermented milk and dormouse isolate in the course of technological operations virobniztva and assessment of the indicators of the finished product.
URI: http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8339
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Магистер работа Хмелюк Т.А. ..pdf
  Restricted Access
1,25 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.