Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorМаринін, Андрій Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorМаринин, Андрей Иванович-
dc.contributor.authorBozhko, Nataliia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl Mikolayovich-
dc.contributor.authorMarynin, Andriy Ivanovich-
dc.date.accessioned2021-08-06T10:38:07Z-
dc.date.available2021-08-06T10:38:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягід [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, А. І. Маринін // Scientific trends : modern challenges : collective monograph / compiled by V. Shpak. – California : GS Publishing Services, 2021. – Vol. 1. – С. 7-15.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9359-
dc.descriptionStudies of the effectiveness of berry extracts in the storage of frozen semi-finished products from combined meat and fish raw materials prove the high antioxidant properties of selected berry extracts.uk_UA
dc.description.abstractПроведені дослідження ефективності екстрактів ягід при зберіганні заморожених напівфабрикатів із комбінованої м’ясної і рибної сировини доводять високі антиокислювальні властивості обраних ягідних екстрактів. Проведены исследования эффективности экстрактов ягод при хранении замороженных полуфабрикатов из комбинированной мясной и рыбной сырья доводят высокие антиокислительные свойства выбранных ягодных экстрактов.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherGS Publishing Servicesuk_UA
dc.subjectперекісне окислення ліпідівuk_UA
dc.subjectбіофлавоноїдний комплекс ягідuk_UA
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UA
dc.subjectперекисное окисление липидовuk_UA
dc.subjectбиофлавоноидный комплексuk_UA
dc.subjectполуфабрикатыuk_UA
dc.subjectcorrection of lipid peroxidationuk_UA
dc.subjectbioflavonoid complex of berriesuk_UA
dc.subjectsemi-finished productsuk_UA
dc.titleДослідження ефективності корекції перекісного окислення ліпідів в системах біологічного походження з використанням біофлавоноїдного комплексу ягідuk_UA
dc.title.alternativeИсследование эффективности коррекции перекисного окисления липидов в системах биологического происхождения с использованием биофлавоноидного комплекса ягодuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the effectiveness of correction of lipid peroxidation in systems of biological origin using the bioflavonoid complex of berriesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
монографія.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.