Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 41-49 зі 49.
назад
1
...
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2018
Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2019
Йодказеїн у виробництві плавлених сирів
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Болгова, Н. В.
;
Галета, Ю. С.
;
Bolhova, N. V.
;
Galeta, J. S.
2019
Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Скляренко, Ю. І.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Скляренко, Ю. И.
;
Цигура, В. В.
;
Марченко, М. М.
;
Bolgova, N.
;
Huba, S.
;
Sklyarenko, Y.
;
Tsyhura, V.
;
Marchenko, M.
2019
Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кмином
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Гончар, А. А.
;
Bolgova, N.
;
Honchar, А.
2019
Технологія виробництва м’якого розсільного сиру «Бринза» в умовах ПрАТ «Новгород‑Сіверський сирзавод»
Болгова, Н. В.
;
Юхновець, А. Д.
;
Болгова, Н. В.
;
Юхновец, А. Д.
;
Bolgova, N. V.
;
Yukhnovets, A. D.
2019
Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарією
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Байдак, М. А.
;
Bolgova, N. V.
;
Baidak, M. O.
2019
Функціональні особливості виробництва кисломолочного продукту з безглютеновим борошном
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolgova, N. V.
2019
Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарією
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolgova, N. V.
Перегляд
Автор
38
Bolhova, N. V.
9
Bolgova, N. V.
4
Hrynova, D. V.
4
Гриньова, Д. В.
4
Гринёва, Д. В.
3
Байдак, М. А.
3
Байдак, М. О.
2
Baidak, M. O.
2
Bolgova, N.
2
Nazarenko, Y. V.
.
далі >
Тема
6
functional foods
6
молочна сироватка
6
молочная сыворотка
6
функциональные продукты
6
функціональні продукти
4
whey
4
йогурт
3
functional
3
milk
3
soft cheese
.
далі >
за датою випуску
12
2015
8
2019
7
2018
6
2014
6
2016
6
2017
2
2013
1
2011
1
2012