Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Дипломні роботи
Курсові проекти
Наукові праці
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 41-50 зі 77.
назад
1
...
2
3
4
5
6
7
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2018
Аналіз молочних сумішей на основі козячого молока
Болгова, Н. В.
;
Болгова, Н. В.
;
Bolhova, N. V.
2020
Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддер
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Яременко, И. С.
;
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Яременко, І. С.
;
Samilyk, М. М.
;
Helikh, А. О.
;
Bolgova, N. V.
;
Yaremenko, I. S.
2020
The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables
Samilyk, Maryna
;
Helikh, Anna
;
Bolgova, Natalia
;
Potapov, Vоlоdymyr
;
Sabadash, Sergei
;
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. О.
;
Сабадаш, С. М.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. А.
;
Сабадаш, С. М.
2020
Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочів
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. О.
;
Сабадаш, С. М.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Потапов, В. А.
;
Сабадаш, С. М.
;
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Bolgova, N.
;
Potapov, V.
;
Sabadash, S.
2020
Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicators
Samilyk, M.
;
Helikh, A.
;
Ryzhkova, T.
;
Bolgova, N.
;
Nazarenko, Y.
;
Самілик, М. М.
;
Геліх, А. О.
;
Рижкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
;
Самилык, М. М.
;
Гелих, А. А.
;
Рыжкова, Т. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Назаренко, Ю. В.
2020
Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртів
Ладика, В. І.
;
Самілик, М. М.
;
Ладика, Л. М.
;
Геліх, А. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Ладыка, В. И.
;
Самилык, М. М.
;
Ладыка, Л. Н.
;
Гелих, А. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Ladyka, V. I.
;
Samilik, M. M.
;
Ladyka, L. M.
;
Helikh, A. O.
;
Bolgova, N. V.
2020
Спосіб виробництва сиркової пасти «Часничок»
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Цигура, В. В.
;
Єресь, І. О.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Цигура, В. В.
;
Ересь, И. А.
;
Bolhova, N. V.
;
Guba, S. A.
;
Tsigura, V. V.
;
Heres, I. A.
2020
Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізоляту
Болгова, Н. В.
;
Самілик, М. М.
;
Коган, В. Р.
;
Лісова, Н. М.
;
Болгова, Н. В.
;
Самилик, М. М.
;
Коган, В. Г.
;
Лесная, Н. М.
;
Bolgova, N.
;
Samilyk, M.
;
Kohan, V.
;
Lisova, N.
2020
Спосіб виробництва плавленого сиру з сухим харчовим екстрактом листя волоського горіха
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. О.
;
Цигура, В. В.
;
Кревсун, К. В.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Болгова, Н. В.
;
Губа, С. А.
;
Цигура, В. В.
;
Кревсун, К. В.
;
Хмелюк, Т. А.
;
Bolhova, N. V.
;
Guba, S. A.
;
Tsigura, V. V.
;
Krevsun, K. V.
;
Khmelyuk, T. A.
Перегляд
Автор
48
Bolhova, N. V.
18
Bolgova, N. V.
13
Самілик, М. М.
8
Bolgova, N.
8
Губа, С. О.
7
Назаренко, Ю. В.
7
Самилык, М. М.
6
Гелих, А. А.
6
Геліх, А. О.
5
Sokolenko, V. V.
.
далі >
Тема
7
молочна сироватка
6
functional foods
6
молочная сыворотка
6
плавлений сир
6
плавленый сыр
6
функциональные продукты
6
функціональні продукти
5
whey
4
dairy products
4
osmotic dehydration
.
далі >
за датою випуску
28
2020 - 2023
49
2011 - 2019
Has File(s)
77
true