Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-9 зі 9.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Аналіз жирнокислотного складу рослинної оліїБолгова, Н. В.; Маренкова, Т. І.; Болгова, Н. В.; Маренкова, Т. И.; Bolgova, N. V.; Marenkova, T. І.
2015Витамин Е в яйцах и мясе перепелаГринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2015Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушкиСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2015-09-08Функціонально-технологічні властивості м’яса перепелаГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.; Nazarenko, Y. V.
2018Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостямиГриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.
2019Технологія виробництва м’якого розсільного сиру «Бринза» в умовах ПрАТ «Новгород‑Сіверський сирзавод»Болгова, Н. В.; Юхновець, А. Д.; Болгова, Н. В.; Юхновец, А. Д.; Bolgova, N. V.; Yukhnovets, A. D.
2019Спосіб виробництва плавленого сиру з ламінарієюБолгова, Н. В.; Байдак, М. О.; Болгова, Н. В.; Байдак, М. А.; Bolgova, N. V.; Baidak, M. O.
2019Функціональні особливості виробництва кисломолочного продукту з безглютеновим борошномБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V.
2019Спосіб виробництва сиру м’якого з ламінарієюБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolgova, N. V.