Abstract:
У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, окреме і визначне місце в харчуванні займають солодкі страви.
Солодкі страви відносяться до кулінарної продукції, вони не лише смачні, але й поживні. Страви є носієм легкозасвоюваних вуглеводів – цукрів. Також деякі з солодких страв мають високу калорійність за рахунок жирів, яєць, молока або вершків. Крім цього, ряд солодких страв містять в собі вітаміни, мінеральні солі, які необхідні організму людини. Тому розробка технології виробництва
нових страв цієї групи страв є досить актуальною.
Description:
В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, отдельное и выдающееся место в питании занимают сладкие блюда.
Сладкие блюда относятся к кулинарной продукции, они не только вкусные, но и питательны. Блюда является носителем легкоусвояемых углеводов - сахаров. Также некоторые из сладких блюд имеют высокую калорийность за счет жиров, яиц, молока или сливок. Кроме этого, ряд сладких блюд содержат в себе витамины, минеральные соли, которые необходимы организму человека. Поэтому разработка технологии производства
новых блюд этой группы блюд является весьма актуальной.