DSpace Repository

Удосконалення приготування гарячих солодких страв

Show simple item record

dc.contributor.author Зінчик, Т. С.
dc.contributor.author Димитрієвич, Л. Р.
dc.contributor.author Зинчик, Т. С.
dc.contributor.author Димитриевич, Л. Р.
dc.date.accessioned 2015-11-03T12:49:42Z
dc.date.available 2015-11-03T12:49:42Z
dc.date.issued 2014-04-14
dc.identifier.citation Зінчик Т. С. Удосконалення приготування гарячих солодких страв [Електронний ресурс] / Т. С. Зінчик, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 175. uk_UK
dc.identifier.uri http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2864
dc.description В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, отдельное и выдающееся место в питании занимают сладкие блюда. Сладкие блюда относятся к кулинарной продукции, они не только вкусные, но и питательны. Блюда является носителем легкоусвояемых углеводов - сахаров. Также некоторые из сладких блюд имеют высокую калорийность за счет жиров, яиц, молока или сливок. Кроме этого, ряд сладких блюд содержат в себе витамины, минеральные соли, которые необходимы организму человека. Поэтому разработка технологии производства новых блюд этой группы блюд является весьма актуальной. uk_UK
dc.description.abstract У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, окреме і визначне місце в харчуванні займають солодкі страви. Солодкі страви відносяться до кулінарної продукції, вони не лише смачні, але й поживні. Страви є носієм легкозасвоюваних вуглеводів – цукрів. Також деякі з солодких страв мають високу калорійність за рахунок жирів, яєць, молока або вершків. Крім цього, ряд солодких страв містять в собі вітаміни, мінеральні солі, які необхідні організму людини. Тому розробка технології виробництва нових страв цієї групи страв є досить актуальною. uk_UK
dc.language.iso other uk_UK
dc.publisher Сумський національний аграрний університет uk_UK
dc.subject солодкі страви uk_UK
dc.subject гарячі солодкі страви uk_UK
dc.subject живильна цінність uk_UK
dc.subject сладкие блюда uk_UK
dc.subject горячие сладкие блюда uk_UK
dc.subject питательная ценность uk_UK
dc.title Удосконалення приготування гарячих солодких страв uk_UK
dc.title.alternative Усовершенствование приготовления горячих сладких блюд uk_UK
dc.type Other uk_UK


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account