dc.contributor.author |
Зінчик, Т. С. |
|
dc.contributor.author |
Димитрієвич, Л. Р. |
|
dc.contributor.author |
Зинчик, Т. С. |
|
dc.contributor.author |
Димитриевич, Л. Р. |
|
dc.date.accessioned |
2015-11-03T12:49:42Z |
|
dc.date.available |
2015-11-03T12:49:42Z |
|
dc.date.issued |
2014-04-14 |
|
dc.identifier.citation |
Зінчик Т. С. Удосконалення приготування гарячих солодких страв [Електронний ресурс] / Т. С. Зінчик, Л. Р. Димитрієвич // Матеріали науково-практичної конференції викладачів, аспірантів та студентів Сумського НАУ, (14-18 квітня 2014 р.) / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2014. - Т. 3. - С. 175. |
uk_UK |
dc.identifier.uri |
http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2864 |
|
dc.description |
В рационе питания населения нашей страны разнообразная продукция, отдельное и выдающееся место в питании занимают сладкие блюда.
Сладкие блюда относятся к кулинарной продукции, они не только вкусные, но и питательны. Блюда является носителем легкоусвояемых углеводов - сахаров. Также некоторые из сладких блюд имеют высокую калорийность за счет жиров, яиц, молока или сливок. Кроме этого, ряд сладких блюд содержат в себе витамины, минеральные соли, которые необходимы организму человека. Поэтому разработка технологии производства
новых блюд этой группы блюд является весьма актуальной. |
uk_UK |
dc.description.abstract |
У раціоні харчування населення нашої країни різноманітна продукція, окреме і визначне місце в харчуванні займають солодкі страви.
Солодкі страви відносяться до кулінарної продукції, вони не лише смачні, але й поживні. Страви є носієм легкозасвоюваних вуглеводів – цукрів. Також деякі з солодких страв мають високу калорійність за рахунок жирів, яєць, молока або вершків. Крім цього, ряд солодких страв містять в собі вітаміни, мінеральні солі, які необхідні організму людини. Тому розробка технології виробництва
нових страв цієї групи страв є досить актуальною. |
uk_UK |
dc.language.iso |
other |
uk_UK |
dc.publisher |
Сумський національний аграрний університет |
uk_UK |
dc.subject |
солодкі страви |
uk_UK |
dc.subject |
гарячі солодкі страви |
uk_UK |
dc.subject |
живильна цінність |
uk_UK |
dc.subject |
сладкие блюда |
uk_UK |
dc.subject |
горячие сладкие блюда |
uk_UK |
dc.subject |
питательная ценность |
uk_UK |
dc.title |
Удосконалення приготування гарячих солодких страв |
uk_UK |
dc.title.alternative |
Усовершенствование приготовления горячих сладких блюд |
uk_UK |
dc.type |
Other |
uk_UK |