Курсові проекти: Recent submissions

  • Рапута, П. В.; Рапута, П. В.; Raputa, P. V. (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Визначення потужності електродвигуна м'ясорозрихлювача та наведення сучасного, модернізованого устаткування. Определение мощности электродвигателя мясорозрыхлителя и приведение современного, модернизированного оборудования.
  • Петрина, А. В.; Петрина, А. В.; Petrina., A. V. (Cумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Розробка апаратурно-технологічної схеми для виробництва хлібобулочних виробів та визначення потужності електродвигуна тістомісильної машини. Разработка аппаратурно-технологической схемы производства хлебобулочных изделий ...
  • Цокур, Аліна Олексіївна; Цокур, Алина Алексеевна; Cokur, Alina Oleksiivna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Робота складається з двох розділів : огляд літератури та розрахункова частина. Розділ огляд літератури включає в себе характеристику породи та етапи технологічних процесів формування виробництва молока та яловичини. ...
  • Іванов, Іван Іванович; Иванов, Иван Иванович; Ivanov, Ivan Ivanovich (Сумський національний аграрний ун-т, 2006)
    Наведено приклад оформлення академічної історії хвороби. Приведен пример оформления академической истории болезни
  • Чистяков, Денис Сергійович; Чистяков, Денис Сергеевич; Chistiakov, Denis (Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
    У курсовій роботі детально описано послідовність патологоанатомічного розтину трупа кроля при вірусній геморагічій хворобі та описані основні патологоанатомічні зміни при даному захворюванні. В курсовой работе подробно ...
  • Кулик, Тетяна Анатоліївна; Кулик, Татьяна Анатольевна; Kulik, Tatiana (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Приклад оформлення курсової роботи на кафедрі акушерства на тему «Субінволюція матки». Пример оформления курсовой работы на кафедре акушерства на тему «Субинволюция матки».
  • Рубан, Ірина Анатоліївна; Рубан, Ирина Анатольевна; Ruban, Irina Anatolevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовому проекті визначені потреби в трудових і матеріальних ресурсах. Визначена послідовність виконання операцій по монтажу каркасу. У відповідності до характеристик конструкцій і будівлі підібрано вантажопід’ємні ...
  • Дворник, А. І.; Дворник, А. И.; Dvornik, A. I. (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Бронхіт - це запалення слизових оболонок та підслизового шару бронхів. Виникає він також при переохолодженні, при подразненні слизових оболонок бронхів пилом, шкідливими газами, частинками корму (при порушенні акта ковтання). ...
  • Криницька, М.; Криницкая, М.; Krynytska, M. (Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
    Аналіз оборотних засобів підприємства є одним з інструментів з’ясування реального фінансово-майнового стану підприємства. Аналіз майнового положення навіть найбільш благополучного підприємства є постійною необхідністю, ...
  • Кучкова, К.; Кучкова, К.; Kuchkova, K. (Сумський національний аграрний ун-т, 2015)
    Фінансовий стан підприємства характеризується ступенем його прибутковості та оборотності капіталу, фінансової стійкості та динаміки структури джерел фінансування, здатності розраховуватися за борговими зобов'язаннями. ...
  • Білик, Сергій; Билык, Сергей; Bilyk, Sergei (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Проведено розрахунки по обгрунтуванню машинного забезпечення технологічної операції сівби кукурудзи на зерно. Проведены расчеты по обоснованию машинного обеспечения технологической операции посева кукурузы на зерно.
  • Вілінська, Аліна; Вилинская, Алина; Wilinska, Alina (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Висвітлюються питання організації менеджменту зовнішньоекономічною діяльністю в підприємстві. Обгрунтовується необхідність трансформації менеджменту в умовах євроінтеграції України. Виділяються складові ефективного управління ...
  • Кучмистий, Денис Миколайович; Кучмистый, Денис Николаевич; Kuchmistyj, Denis Nikolayevich (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовому проекті визначені потреби в трудових і матеріальних ресурсах. Визначена послідовність виконання операцій по монтажу каркасу. У відповідності до характеристик конструкцій і будівлі підібрано вантажопід’ємні ...
  • Рубан, Ірина Анатоліївна; Рубан, Ирина Анатольевна; Ruban, Irina Anatolevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовому проекті визначені зусилля в елементах каркасу одноповерхової промислової будівлі. Визначено армування безрозкісної залізобетонної ферми, залізобетонної колони і збірного залізобетонного фундаменту під колону. ...
  • Кучмистий, Денис Миколайович; Кучмистый, Денис Николаевич; Kuchmistyj, Denis Nikolayevich (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовому проекті визначені зусилля в елементах каркасу одноповерхової промислової будівлі. Визначено армування безрозкісної залізобетонної ферми, залізобетонної колони і збірного залізобетонного фундаменту під колону. ...
  • Хоменко, Яна Вікторівна; Хоменко, Яна Викторовна; Khomenko, Yana V. (Сумський національний аграрний ун-т, 2014)
    В курсовій роботі були опрацьовані такі питання, як: показники якості маслянки; можливості використання маслянки у виробництві молочних продуктів функціонального призначення; вплив маслянки на фізико-хімічні, органолептичні ...
  • Мізь, Євгенія Миколаївна; Мизь, Евгения Николаевна; Miz, Eugene M. (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Однією з основних галузей м’ясної промисловості є ковбасне виробництво. Ковбасні вироби – це м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації та готові до споживання. В ...
  • Синенко, Тетяна Павлівна; Синенко, Татьяна Павловна; Sinenko, Tatiana P. (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Молоко — продукт з обмеженим терміном зберігання, оскільки є сприятливим середовищем для розвитку мікроорганізмів і швидко псується. Крім того, отримання молока має сезонний характер, що не завжди дає можливість вживати ...
  • Попова, Єлизавета Сергіївна; Попова, Елизавета Сергеевна; Popovа, Elizabeth Sergeevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика ...