Харчових технологій: Recent submissions

  • Попова, Єлизавета Сергіївна; Попова, Елизавета Сергеевна; Popovа, Elizabeth Sergeevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку ...
  • Божко, Наталія Володимирівна; Божко, Наталья Владимировна; Bozhko, Natalia (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    В курсовій роботі йдеться про характеристику інноваційних технологій в м’ясній галузі, основні тенденції розвитку виробництва варених ковбасних виробів та характеристика сучасних технологій, а також вказується характеристика ...
  • Семенець, Марина Вікторівна; Семенец, Марина Викторовна; Semenets, Marina Viktorovna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы.
  • Черниш, Юлія Ігорівна; Черниш, Юлия Игоревна; Chernish, Yulia Igorevna (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Проектування гярячого цеху їдальні на 50 місць, розробка виробничої програми їдальні, цеху, підібір устаткування, розраxунок чисельності кухарів цеху, описання органiзацiї їх працi;визначення площі цеху. Проектирование ...
  • Вязовченко, Андрій Миколайович; Вязовченко, Андрей Николаевич; Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich (Сумський національний аграрний ун-т, 2016)
    Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные ...