Abstract:
Методичні вказівки спрямовані на надання методичної допомоги у поглибленні знань з дисципліни «Науково-практичні основи технології переробки молока і молочних продуктів», що дасть змогу студенту зрозуміти стратегічні завдання, що стоять перед підприємствами харчової та переробної промисловості за стабільний збут продукції, постійний пошук і впровадження досягнень сучасної науки, обґрунтовані технології, високу механізацію і автоматизацію, створення нового покоління продуктів харчування. Методические указания направлены на оказание методической помощи в углублении знаний по дисциплине «Научно-практические основы технологии переработки молока и молочных продуктов», что позволит студенту понять стратегические задачи, стоящие перед предприятиями пищевой и перерабатывающей промышленности за стабильный сбыт продукции, постоянный поиск и внедрение достижений современной науки, обоснованные технологии, высокую механизацию и автоматизацию, создание нового поколения продуктов питания.