JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition
Bozhko, Natalia Vladimirovna; Pasichnyi, Vasil Mikolaovich; Tischenko, Vasyl Ivanovich; Marynin, Andriy Ivanovich; Strashynskyi, Igor Miroslavovich; Kyselov, Oleksandr Borisovich; Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Марінін, Андрій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Кисельов, Олександр Борисович; Божко, Наталья Владимировна; Пасичный, Василий Николаевич; Тищенко, Василий Иванович; Маринин, Андрей Иванович; Страшинский, Игорь Мирославович; Киселев Александр Борисович
This paper reports a study of the fatty acid composition of a meat-containing semi-smoked sausage with Peking duck meat that established the biological effectiveness of the product's fat.
Проведено дослідження жирнокислотного складу м’ясомісткої напівкопченої ковбаси з м’ясом качки Пекінської та визначено біологічну ефективність жиру продукту.
Суть розробки, основні результати:
Приведены исследования жирнокислотного состава мясосодержащей полукопченой колбасы с мясом утки Пекинской, определена биологическая эффективность жира продукта.